Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ανακοίνωση της ΤΕ του ΚΚΕ Σερρών για σ. Παύλο Φαρμάκη

Αναρτήθηκε: Jun 25, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 180 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΚΚΕ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Σχόλιο  της Τομεακης οργάνωσης Σερρών του ΚΚΕσε προβοκατορικο δημοσίευμα για τον εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο Σερρών με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Παύλο Φαρμάκη

Με αφορμή δημοσίευμα στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα serresbomb.gr, όπου αναφέρεται ότι το ΚΚΕ πρόκειται να αντικαταστήσει τον Παύλο Φαρμάκη, η ΤΕ Σερρών ΚΚΕ ενθαρρύνει το δημοσιογράφο-λαγωνικο να αναζητήσει τόσο τις δημόσιες τοποθετήσεις του εν λόγω εκλεγμένου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών και στον τοπικό τύπο όσο και την μακροχρόνια καθημερινή του δράση στην πόλη των Σερρών.

Η αστοχία του σχολιου του λαγωνικου για την ανυπαρξία τοποθέτησης της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Σερρών για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στην πόλη αποδεικνύεται από την ανακοίνωση της ΛΑΣΥ που δημοσιεύτηκε την ίδια ημέρα των καταστροφών και την τοποθέτηση του ως άνω εκλεγμένου στα τοπικά μέσα.

Ας ονειρεύονται ρήξεις και διαφωνίες οι προβοκάτορες του διαδικτύου. Το ΚΚΕ και τα στελέχη του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τις πρακτικές και θα συνεχίσουν αταλάντευτά να υπηρετούν τα λαϊκά συμφέροντα.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.