Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Σερρών: Συγκροτήθηκε η ΔΑΕΚΑΣ

Αναρτήθηκε: Jun 17, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 160 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Σερρών, Συγκροτήθηκε η ΔΑΕΚΑΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το πρωί της Πέμπτης, 11 Ιουνίου, συγκροτήθηκε στο Δημαρχείο Σερρών η Ανώνυμη Εταιρεία Κτηματικής Αξιοποίησης του Δήμου Σερρών (ΔΑΕΚΑΣ), με Πρόεδρο την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πολιτισμού του Δήμου Σερρών, κα Σωτηρία Πάνου-Αναστασιάδου, και Αντιπρόεδρο τον κ. Δημήτρη Γιαννάκη, Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών.

 

Όπως δήλωσε σχετικά η Πρόεδρος, «μια δημοτική ανώνυμη μονομετοχική εταιρεία αναβιώνει, με σκοπούς που είναι απολύτως συνυφασμένοι με τη λειτουργική δομή των ΟΤΑ.

 

Αρμοδιότητες όπως η αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του Δήμου, των νομικών του προσώπων και των κληροδοτημάτων, είναι προτεραιότητα.

 

Στόχος, θα είναι η παραγωγή εσόδων, η δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων, η δημιουργία απασχόλησης και γενικότερα η συμβολή στην ορθολογικότερη και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μας.

 

Είναι ελπιδοφόρο που όλα τα μέλη του Δ.Σ. φέρουν εμπειρία πολύτιμη για το μέλλον της ΔΑΕΚΑΣ.

 

Ζητήθηκε απ' όλους να καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη συμμετοχή μας σε προγράμματα χρηματοδοτήσεων και για τη σύναψη συμφωνιών στρατηγικού χαρακτήρα.

Χρειάζεται αρκετή δουλειά και χρόνος. Έχουμε στη φαρέτρα μας και τα δυο αυτά στοιχεία».
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.