Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι στη Β’ Εθνική!

Αναρτήθηκε: Jun 9, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά προβολές: 91 Tags (Λέξεις κλειδιά): Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι στη Β’ Εθνική!
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

2η σερί άνοδος μέσα σε 3 χρόνια!

Τα 56α γενέθλια του ιστορικού μας Συλλόγου συνδυάστηκαν και φέτος, για 2η συνεχόμενη χρονιά, με μια άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες! Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι, παρότι νεοφώτιστος, πρωταγωνίστησε στον 4Ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και -παρά το μέτριό του ξεκίνημα στο εν λόγω Πρωτάθλημα- κατάφερε, με μια εκπληκτική πορεία στο δεύτερο γύρο, να κερδίσει σε διαδοχικά ντέρμπυ όλους τους ανταγωνιστές του και να πλασαριστεί στην τρίτη προνομιούχο θέση που έμελλε να του εξασφαλίσει το εισιτήριο ανόδου στη Β’ Εθνική μετά την αιφνίδια διακοπή της διοργάνωσης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η επιτυχία αυτή είναι πολύ σημαντική για ολόκληρο τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό και γενικότερα το Σερραϊκό Μπάσκετ! Η άνοδος στη Β' Εθνική δικαιώνει απόλυτα όλους όσοι αγαπούν την ομάδα και μοχθούν για την υποδειγματική λειτουργία και την πρόοδό της. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους πρωταγωνιστές της που φόρεσαν και τίμησαν φέτος την κόκκινη φανέλα με το «λιοντάρι» μέσα στο γήπεδο:

Προπονητής: Ρ. Θεοδωρίδης

Βοηθοί προπονητές: Στ. Ιωσηφίδης, Α. Λυκίδης

Αρχικοί προπονητές: Φ. Κοκολιός, Α. Ανδρεάδης

Γυμναστής: Θ. Καννάς

Τεχνικός Διευθυντής: Β. Χρυσανθίδης

Καλαθοσφαιριστές: Π. Γεωργιανός (αρχηγός), Ν. Γεωργιανός, Π. Γρίψιος, Δ. Δατσιάδης, Ε. Δημητρακάς, Θ. Θολιώτης, Γρ. Κάτος, Λ. Ντίνος, Ε. Σταματόπουλος, Φ. Συμεωνίδης, Η. Τράκας, Δ. Χατζηανδρέου, Στ. Χορτομάρης.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς και όλους τους χορηγούς και τους φιλάθλους μας που ως πολύτιμοι «συνοδοιπόροι» και συμπαραστάτες, στήριξαν εμπράκτως την ομάδα για μία ακόμη αγωνιστική χρονιά!Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.