Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Σύλλογος Γυναικών Σερρών της ΟΓΕ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Αναρτήθηκε: Apr 27, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Εύρεση & αγορά εργασίας προβολές: 290 Tags (Λέξεις κλειδιά): Σύλλογος Γυναικών Σερρών της ΟΓΕ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

O Σύλλογος Γυναικών Σερρών της ΟΓΕ ενώνει τις δυνάμεις του με τα εργατικά σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα στις 28 Απρίλη για να δυναμώσουν οι φωνές μας και μαχητικά να διεκδικήσουμε μέτρα προστασίας της υγείας μας, των οικογενειών μας, αλλά και να υπερασπιστούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία.

          Όπως μαχητικά συμμετείχαμε στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών, της ΟΕΝΓΕ στις 7 Απρίλη και των εμποροϋπαλλήλων στα Σούπερ Μάρκετ στις 15 Απρίλη συνεχίζουμε   αναδεικνύοντας την αξία της κοινής μας δράσης με τα εργατικά σωματεία, τις ενώσεις αυτοαπασχολουμένων, τους αγροτικούς συλλόγους. Αυτήν την κοινή δράση δυναμώνουμε με τη συμμετοχή μας στις δραστηριότητες που ξεδιπλώνονται στις 28 Απρίλη σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή.

Διεκδικούμε τώρα την κατάργηση των μέτρων που πάρθηκαν με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαχείριση της κρίσης.

Δε συμβιβαζόμαστε με την “ευέλικτη” εργασία  που βάζει σε καραντίνα τα δικαιώματα των εργαζομένων

Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να μας βρει παροπλισμένες και απογοητευμένες

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει δυνατές και μαχητικές.

Παίρνουμε θέση  στο συλλογικό αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.