Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Σερρών: Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ξύλινο σπιτάκι στο Νοσοκομείο Σερρών

Αναρτήθηκε: Apr 12, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Πολιτικά προβολές: 230 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Σερρών, Νοσοκομείο Σερρών
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Πλήρως λειτουργικό είναι από σήμερα, Πέμπτη, 9 Απριλίου, το ξύλινο σπιτάκι του Άη Βασίλη, που ο Δήμος Σερρών παραχώρησε στο Νοσοκομείο Σερρών, και το οποίο τοποθετήθηκε στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

 

Το εν λόγω σπιτάκι, που παραχωρήθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, εξοπλίστηκε κατάλληλα, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος προδιαλογής των περιστατικών εκείνων που είναι ύποπτα για κορωνοϊό.

 

Ο Δήμος Σερρών, είχε ήδη έρθει σε επαφή με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών, η οποία αποδέχθηκε την προσφορά αυτή. Παράλληλα, τα δυο μέρη είναι σε ανοιχτή συζήτηση και επαφή για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί το ίδρυμα, διότι, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης «η προσπάθεια αυτή θέλει τη συμμαχία όλων μας».

 

«Όλοι οι άνθρωποι του Νοσοκομείου, είναι μαχητές πρώτης γραμμής, που θέλουν όχι μόνο το χειροκρότημά μας, αλλά και τις έμπρακτες ενέργειές μας για να τους κρατάμε γερούς. Και, φυσικά, το κυριότερο είναι η συνεισφορά όλων μας - πολιτών και φορέων - ούτως ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα κρούσματα και θύματα.

 

Τα πολύ θετικά για το Νομό Σερρών, είναι ότι δεν έχουν ακόμη νοσήσει παιδιά απ' τον κορωνοϊό, καθώς και το ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι αρκετά χαμηλός. Αρκεί τώρα, που καλυτερεύει ο καιρός, να μην εφησυχάσουμε. Να μείνουν όλοι οι κάτοικοι συντονισμένοι και πειθαρχημένοι στις οδηγίες που δίδονται απ' την πολιτική ηγεσία, το Δήμο και όλους τους φορείς, ώστε να διαφυλάξουμε τη Δημόσια Υγεία».Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.