Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Αριάδνη Παπαφωτίου : Δημιουργία ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

Αναρτήθηκε: Feb 22, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 232 Tags (Λέξεις κλειδιά): Αριάδνη Παπαφωτίου, Δημιουργία ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Με στόχο τον σωστό προγραμματισμό, κοστολόγηση, διαφάνεια και αξιοποίηση ανθρώπων και αναπτυξιακών δυνατοτήτων των Σερρών, η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου, κατέθεσε από μηνός την παρακάτω επίκαιρη Πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο. 

======================================================================

Σέρρες 29-1-2020


ΠΡΟΤΑΣΗ


Θέμα: Δημιουργία ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝΑξιότιμε κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου ΣερρώνΠαρακαλώ να εξετασθεί από τον Δήμαρχο και από το Δημοτικό Συμβούλιο η παρακάτω πρότασή μου για σύσταση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ συμβουλευτικού χαρακτήρα, στον Δήμο Σερρών.


Σκοπός της: Να εμπλουτίζει με ιδέες και προτάσεις αλλά και να συνεπικουρεί στην δημιουργία και οργάνωση όλων των ετήσιων εορταστικών θεσμών που ήδη έχει ή μπορεί να δημιουργήσει ο Δήμος μας (βλπ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ κ.α)

Ανάλογες Επιτροπές σε άλλες πόλεις της χώρας που δημιούργησαν μεγάλης εμβέλειας θεσμούς με αναπτυξιακή προοπτική για τους Δήμους (βλπ Πάτρα, Τρίκαλα, Ξάνθη, Ηράκλειο κλπ), λειτουργούν επιτυχώς και επιβεβαιώνουν την αξία και χρησιμότητα της ύπαρξής τους.


ΠΡΟΤΕΙΝΩ η Ε.Ε.Θ. να είναι 11μελής και να συμμετέχουν σε αυτήν αιρετοί, υπηρεσιακοί, και κοινωνικοί εκπρόσωποι (πχ Εικαστικοί, Πολιτιστικοί, εθελοντές, κλπ), οι οποίοι με συντονιστή και Πρόεδρο που θα υποδεικνύεται από το Δημοτικό Συμβούλιο θα φέρουν εις πέρας το έργο της Επιτροπής, συμβουλεύοντας και προτείνοντας στην Δημοτική Αρχή και στα δημοτικά Όργανα.

Λεπτομέρειες και εξειδικεύσεις μπορούν να συζητηθούνε σε ομάδα εργασίας που θα λάβει υπόψη την εμπειρία άλλων πόλεων και θα συστήσετε με πρωτοβουλία σας.


Με εκτίμηση

ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Επικ. ΔΥΝΑΜΗΣ ΣερραίωνΣου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.