Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ-FOSSES ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Αναρτήθηκε: Jan 17, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 343 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ-FOSSES, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας  “Σέρρες-Fosses” , την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 στην αίθουσα «La Vista»  του Ξενοδοχείου Xenia.

H κοπή της βασιλόπιτας διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και να ανταλλάξουν ευχές για μια δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων καθώς και το Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, το Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού κ. Σωτηρία Πάνου, την Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη και την επικεφαλής  του συνδυασμού «Δύναμη Σερραίων» κ. Αριάδνη Παπαφωτίου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Bonne et Heureuse Année 2020 !


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.