Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΙΣ

Αναρτήθηκε: Jan 2, 2020 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις Παιδεία Πολιτικά προβολές: 268 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΙΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

 «ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΦΩΤΟΣ…»

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΙΣ

  

Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Σερρών, το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο Σύλλογος Φίλων-Εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Σερρών, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Σερρών και το Κέντρο Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ» Π.Ε. Σερρών, συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού & Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης, δράση ευαισθητοποίησης σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Σερρών με τίτλο: «Κατά βάθος όλα είναι ζήτημα φωτός: Παιδί και Αλληλλεγγύη, το φως στο γλωσσάρι της Πρόληψης».

 

Στην συγκεκριμένη δράση συμμετέχουν και τα σχολεία του Δήμου Βισαλτίας. Μάλιστα την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου η δράση υλοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Μαυροθάλασσας με την συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας. Υπό την καθοδήγηση ψυχολόγων και ψυχοπαιδαγωγών του Κέντρου Πρόληψης ΟΑΣΙΣ, οι μαθητές συμμετείχαν σε συζήτηση και δραστηριότητες υπό την μορφή παιχνιδιού.

 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Βισαλτίας και πρόεδρος του ΟΑΣΙΣ, Αθανάσιος Μασλαρινός, ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας, Θωμάς Μπιμπλιάς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας , Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αργύρης Χατζημάρκος.

 

Να σημειωθεί πως η εν λόγω δράση θα πλαισιωθεί και με ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο ΑΣΤΕΡΙΑ, με προβολή αποσπασμάτων της ταινίας αλλά και εισηγήσεις/τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων αλλά και των ίδιων των μαθητών.

 

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.