Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Σερρών: Πρόσκληση εθελοντών για την Πολιτεία των Ευχών

Αναρτήθηκε: Dec 8, 2019 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Πολιτικά προβολές: 188 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Σερρών, Πρόσκληση εθελοντών για την Πολιτεία των Ευχών
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ο Δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) βρίσκονται στην τελική ευθεία του προγραμματισμού της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης «Πολιτεία των Ευχών», μιας χαρούμενης εκδήλωσης, η οποία προσπαθεί να γεμίσει με χαμόγελα και να διασκεδάσει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, βοηθώντας ταυτόχρονα και την τόνωση της τοπικής αγοράς.

 Κάθε χρόνο φιλοξενούνται δημοφιλείς καλλιτέχνες, οργανώσεις κοινωφελούς χαρακτήρα, happenings, χορευτικά δρώμενα και πολλά ακόμη, κερδίζοντας με τον τρόπο αυτό, το ενδιαφέρον ολόκληρης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Πρόκειται για ένα ετήσιο γεγονός με διάρκεια 21 ημερών, από Παρασκευή 13/12/2019 έως 02/01/2020. Από φέτος θα λαμβάνει χώρα σε έναν χώρο που εκτείνεται από το κέντρο της πόλης (Πλατεία Ελευθερίας), κατά μήκος της Κ.Καραμανλή, έως το κεντρικό δημοτικό πάρκο των Σερρών (Δορυλαίου).


Για την άρτια διοργάνωση της «Πολιτείας των Ευχών», είναι εξαιρετικά χρήσιμη η συμβολή των εθελοντών, που κάθε χρόνο στέλνουν το δικό τους μήνυμα προσφοράς με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου μας.


Γνωρίζοντας την ευαισθησία των συμπολιτών μας, για τα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, ευελπιστούμε στη συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην ομάδα των εθελοντών.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά 09:00 – 13:00:

Κ.Ε.ΔΗ.Σ., Μαρία Γιακουμή 23210 68900, kediser@gmail.com

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.