Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΤΟ ARGIBUSINESS FORUM ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Αναρτήθηκε: Nov 7, 2019 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 126 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΤΟ ARGIBUSINESS FORUM ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το 2ο ετήσιο διεθνές συνέδριο AgriBusiness Forum με θέμα “Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή” το οποίο διεξήχθη στις Σέρρες, παρακολούθησε η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας.

Συγκεκριμένα τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Θωμάς Μπιμπλιάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΒ Λεωνίδας Ψαρράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σταυρίδης, ο Τοπικός Σύμβουλος Νιγρίτας Νίκος Αυλογιάρης και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας Δημήτρης Χύτας.

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για σύγχρονα αγροτικά και διατροφικά θέματα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα και στην χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών στην αγροκτηνοτροφία.

Το AgriBusiness Forum αποτέλεσε κόμβο δικτύωσης, προώθησης συνεργασιών και διατομεακής ενημέρωσης από διακεκριμένα στελέχη της διεθνούς, ευρωπαϊκής και ελληνικής γεωργίας. Συμμετείχαν σύνεδροι υψηλού επιπέδου από καινοτόμες & νεοφυείς επιχειρήσεις, αγρότες, παραγωγοί, τράπεζες, πανεπιστήμια και φορείς του ιδιωτικού & δημοσίου τομέα.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.