Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Σύλλογος Βλάχων Ν.Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος» : αγιασμος 2019

Αναρτήθηκε: Oct 8, 2019 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 94 Tags (Λέξεις κλειδιά): Σύλλογος Βλάχων Ν.Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος», αγιασμος 2019
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Τον Αγιασμό του τέλεσε ο Σύλλογος Βλάχων Ν.Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος»

   Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος τέλεσε τον Αγιασμό του Συλλόγου Βλάχων Ν.Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος», το πρωί της Κυριακής, 29 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα χορού του Συλλόγου επί της οδού Γ.Καραϊσκάκη, αρ.2 (παραπλεύρως 5Ου Γυμνασίου).

  Τον αγιασμό του Συλλόγου που  σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς τίμησαν με τη παρουσία τους η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βουλευτής Σερρών κ. Κωνσταντίνος Μπούμπας, ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Σερρών κ.Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπαλαξής, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΣ κ. Γεώργιος Ταΐρης, η Αντιπρόεδρος της Π. Ο. Σ. Μακεδόνων κα Άννα Κωστίκα, εκπρόσωποι συλλόγων, χορεύτριες, χορευτές, μέλη και φίλοι του Συλλόγου των Βλάχων.

  Η πρόεδρος του Συλλόγου, η κυρία Στεργιανή Βέρρου στον λόγο της μεταξύ άλλων ευχαρίστησε θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια και ότι το Δ.Σ., οι χοροδιδάσκαλοι κα Βιβή Διαμαντή και κ.Στέργιος Βάκουλης, καθώς και η ίδια θα φανούν αντάξιοι απέναντι στις προσδοκίες τους σε μια ακόμη χρονιά γεμάτη με προγραμματισμένες εκδηλώσεις και δράσεις.

  Για το Σύλλογο Βλάχων Ν.Σερρών «Γεωργάκης Ολύμπιος» η νέα χορευτική περίοδος σηματοδοτεί 43 χρόνια δημιουργικής πορείας στην πόλη των Σερρών, με εκδηλώσεις και δρώμενα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Λειτουργούν τμήματα προσχολικής ηλικίας, μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, φοιτητών, εμφανίσεων, ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων.

  Γενικότερα, οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 21:00, ενώ πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.vlahoiserron.gr και στα τηλέφωνα : 2321023045 & 6976439318.Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.