Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Συνεδριάζει σήμερα, 13η Αυγούστου 2019, το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής

Αναρτήθηκε: Aug 13, 2019 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 115 Tags (Λέξεις κλειδιά): Συνεδριάζει σήμερα, 13η Αυγούστου 2019, το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

 Καλείστε την    13η  Αυγούστου  2019 , ημέρα Τρίτη     και ώρα 12:00  στο Δημοτικό Κατάστημα Σιδηροκάστρου, σε τακτική  συνεδρίαση του Σώματος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 /ΤΑ΄) , με το παρακάτω  θέμα ημερήσιας διάταξης:

1

Τροποποίηση της με αριθμ. 41/2018 απόφασης περί έγκρισης λειτουργίας και Κανονισμού λειτουργίας εμποροπανηγύρεων στο Δήμο Σιντικής (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

2

Έγκριση 11ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού έτους 2019. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)

3

Λήψη απόφασης σχετικά με την αναστολή ή μη της λειτουργίας των παιδικών σταθμών Άνω Ποροϊων και Κερκίνης (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

4

Επί αιτήσεως του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Ποροϊων για δωρεάν παραχώρηση του χώρου της πλατείας Ποροϊων κατά το τριήμερο 28 -30 Αυγούστου για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων . (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

5

Εξειδίκευση πίστωσης  για επιστροφή εκ παραδρομής εισπραχθέντος ποσού (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)

6

Προσθήκη –Διαγραφή πωλητών από λαϊκές αγορές του Δήμου Σιντικής. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

7

Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

8

Επί αιτήσεως ¨ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ¨ για δωρεάν παραχώρηση χώρου στην εμποροπανήγυρη Σιδηροκάστρου   (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

9

Επί αιτήσεως του Πολιτιστικού Οικολογικού Αθλητικού Συλλόγου Κερκίνης για δωρεάν παραχώρηση του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Κερκίνης  στις 16 Αυγούστου για την πραγματοποίηση ετήσιου χορού . (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

10

Επί αιτήσεως του Ποδοσφαιρικού  Συλλόγου Μ.Γ.Σ ¨ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ¨ Ν. Πετριτσίου   για δωρεάν παραχώρηση της Κεντρικής πλατείας Ν. Πετρτισίου   στις 17 Αυγούστου για την πραγματοποίηση ετήσιου χορού . (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

11

Έγκριση συμμετοχής στο πανηγύρι της Αγίας Ζώνης στο Σιδηρόκαστρο (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής του Πολίτη κ. Γεωργιάδης Άνθιμος)

12

 

Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σιντικής στη HELLEXPO 2019 και εξειδίκευση πίστωσης (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)

 

13

Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σιντικής στη SERREXPO 2019 και εξειδίκευση πίστωσης(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μελαδίνης Αθανάσιος)

 

Τα παραπάνω θέματα κρίνονται ως εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης  για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου   .

 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.