Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ « ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ »: Εκδηλώσεις και νέα του Συλλόγου

Αναρτήθηκε: Jan 30, 2019 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 278 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ « ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ », Εκδηλώσεις και νέα του Συλλόγου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Συλλόγου Βλάχων Ν. Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος” σας ενημερώνει ότι το μήνα Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν δύο από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του Συλλόγου, ο Ετήσιος Χορός και η Γιορτή Μητέρας.

  Ο Ετήσιος Χορός μας, που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου (Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου) στο κέντρο “Κομπολόι” στο Νέο Σούλι Σερρών, με ώρα προσέλευσης στις 20:30. Η είσοδος είναι 17€ με πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό & αναψυκτικό, ενώ για τους ανήλικους χορευτές μας είναι δωρεάν με παροχή πλήρους γεύματος από το Σύλλογο και απασχόληση από ταχυδαχτυλουργό στη διπλανή αίθουσα. Εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί στο χορό του Συλλόγου να μην υπάρχει λαχειοφόρος αγορά, ώστε να μην επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα οι φίλοι και τα μέλη μας.

  Μετά την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου και τους τραγουδιστές: Κώστα Παΐλα, Δημήτρη Κοκκώνη και Θανάση Μησιάκα.

Η επόμενη εκδήλωση, η Γιορτή Μητέρας θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Υπαπαντή του Κυρίου την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου με ώρα προσέλευσης στις 18:30. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην αίθουσα διδασκαλίας, θα ξεκινήσει με ολιγόλεπτη ομιλία της κυρίας Γεωργίας Χονδρολέου (εκπαιδευτικός) και θα συνεχιστεί με προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων που παρασκευάζονται από τις γυναίκες του Συλλόγου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις κυρίες.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.