Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών : Σε λειτουργία το Λευκό ταξί

Αναρτήθηκε: Dec 13, 2018 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά προβολές: 388 Tags (Λέξεις κλειδιά): Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών, Σε λειτουργία το Λευκό ταξί
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ανακοινώνουμε στο Σερραϊκό κοινό πως από σήμερα το ειδικό αυτοκίνητο για τη μεταφορά ανθρώπων με σοβαρά κινητικά προβλήματα (γνωστό και ως Λευκό ταξί) έχει τεθεί και πάλι σε λειτουργία.

Όσοι συνάδελφοι μας επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητο, του οποίου η λειτουργεία βρίσκεται στην ευθύνη της Π.Ε Σερρών, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Σύλλογο μας στο Τηλ. 6946434783.

Η κλίση στο σύλλογο μας πρέπει να πραγματοποιείται έως και την τελευταία Παρασκευή πριν από την ημέρα που επιθυμεί ο συνάδελφος να μετακινηθεί, διότι για την καλύτερη συνεργασία μας με την Π.Ε Σερρών, ο Σύλλογος μας υποχρεούται κάθε Παρασκευή να καταθέτει το πρόγραμμα μετακινήσεων της επόμενης εβδομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση δεκτές κλίσεις από το Σύλλογο μας θα γίνονται μόνο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις για να διερευνηθεί η πρόθεση της Π.Ε Σερρών να ανταποκριθεί στο αίτημα.

Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο τις μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες από τις 07:00 έως τις 15:00. Η χρήση του αυτοκινήτου είναι δωρεάν.

Ευχαριστούμε θερμά τους Σερραίους που συνέδραμαν οικονομικά την προσπάθεια του Συλλόγου μας να αγοραστεί το αυτοκίνητο, αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές για να συνάδει με τους κανόνες ασφαλείας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Αερόπουλο και το Μουσικό Εργαστήρι Σερρών για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν με τη μουικοθεατρική τους παράσταση τον Ιούλη του 2017, όπως και την κ. Χατζοπούλου και τους συντελεστές του αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια που πραγματοποιήθηκε το Μάη του 2017, όλους τους Σερραίους που πλαισίωσαν και βοήθησαν στις εκδηλώσεις.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να εξασφαλίσουμε το δικαίωμα στην καθολική μεταφορά των συναδέλφων μας, τόσο με τα συμβατικά μέσα μαζικής συγκοινωνίας, όσο και με τη χρήση του ειδικού αυτοκινήτου.

Καλούμε τους συναδέλφους και τους Σερραίους να πλαισιώσουν την προσπάθεια μας.  


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.