Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΓΣΕΕ : ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αναρτήθηκε: Sep 10, 2018 από serrestv2 στην κατηγορία: Εύρεση & αγορά εργασίας προβολές: 361 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΓΣΕΕ, ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό και αγωνιστικό παρών στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΘ, σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

 Με βασικό σύνθημα "θέλουμε τώρα πίσω τα δικαιώματα, τις κατακτήσεις, τις ζωές μας, οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις ολέθριες συνέπειες από τις εφαρμοζόμενες κυβερνητικές πολιτικές εις βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας, απαιτώντας να σταματήσουν, εδώ και τώρα, τα σκληρά και αδιέξοδα μέτρα.

 Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις ομιλίες τους, έκρουσαν για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου για το πού θα οδηγηθούν κοινωνία και οικονομία αν δεν σταματήσουν οι πολιτικές λιτότητας, καλώντας τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν στα συνδικάτα.

 Τα συνδικάτα έδωσαν σαφές μήνυμα προς κάθε αποδέκτη ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί, με κάθε μέσο και τρόπο, όσο συνεχίζονται οι ίδιες πολιτικές που απειλούν την κοινωνία με πλήρη ισοπέδωση.

 Η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας θα συνεχίσει να είναι ξεκάθαρη, ενωτική και αγωνιστική.

 Μετά τη συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου ακολούθησε πορεία η οποία και κατέληξε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.