Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΟ 16ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

Αναρτήθηκε: Aug 10, 2018 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα προβολές: 498 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΟ 16ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ  ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ 16Ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 
ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ 19-20-21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Α.Ε. κα. Dona Barakat  Πρέσβης του Λιβάνου στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της MACT MEDIA GROUP κ. Γιώργο Καραχρήστο στην Πρεσβεία του Λιβάνου, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας της να συμμετάσχει στο 16ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ του  Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας με τίτλο, «Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία», και της παράλληλης Έκθεσης Τουρισμού – Πολιτισμού – Γαστρονομίας και Οίνου.

Το Συνέδριο και η Έκθεση  διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο  Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της  Ισπανίας, και είναι αυτή που με επιτυχία διεκδίκησε και το έφερε φέτος στην Ελλάδα.

Η Εξοχοτάτη Πρέσβης του Λιβάνου κα. Dona Barakat, εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της γαστρονομίας, και δήλωσε την συμμετοχή της Πρεσβείας με σημαντικές εταιρίες από το Λίβανο ώστε  να προβάλει την λιβανέζικη γαστρονομία, τον τουριστικό προορισμό του Λιβάνου, στους συνέδρους και επισκέπτες.

Η πρέσβης του Λιβάνου συνοδευόμενη από  Αντιπροσωπεία Λιβανέζων επαγγελματιών που θα έρθει ειδικά στην Ελλάδα τις μέρες αυτές, θα συμμετέχει στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας και Εκδηλώσεων, που με την ευκαιρία του Συνεδρίου, οργανώνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP κ. Γιώργος Καραχρήστος, ανταποκρίθηκε δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Έκθεση η συμμετοχή του Λιβάνου και διαβεβαίωσε την κα. Πρέσβη αφενός για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας της και για την αναφορά της στις ενέργειες δημοσιοποίησης του Συνεδρίου και της Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο, στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018.

 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.