Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κατάρτιση πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αναρτήθηκε: Jul 19, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία προβολές: 775 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

 

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών

α ν α κ ο ι ν ώ ν ε τ α ι  ό τ ι

το ΥΠ.Π.Δ.Μ.Θ.. στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης του πίνακα αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), τα τμήματα ένταξης, την παράλληλη στήριξη, τη διδασκαλία στο σπίτι και τα κέντρα διαφοροδιάγνωσης, διάγνωσης και υποστήριξης ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών (ΚΕΔΔΥ), διδακτικού έτους 2011-2012.

                                                           καλεί:

 

τους εκπαιδευτικούς κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν την πρόσληψή τους ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι σε ΣΜΕΑΕ, Τμήματα Ένταξης, Παράλληλη Στήριξη, Διδασκαλία στο σπίτι και ΚΕΔΔΥ και έχουν τα τυπικά προσόντα που προσδιορίζονται από τις διατάξεις που ακολουθούν και αναλυτικότερα αναφέρονται στο κεφάλαιο Β΄ «Αίτηση- Δήλωση» του Δεύτερου μέρους της παρούσης, να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων ΕΑΕ για το διδακτικό έτος 2011-2012.

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 20-7-2011 έως και 29-07-2011.

      Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Ν. Σερρών, Κερασούντος 2, Τηλέφωνο 23210-47506.

Αιτήσεις υποβάλλονται στη  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών και όχι στα περιφερειακά γραφεία.


 

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.