Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήλωση συμπαράστασης Φαήλου Κρανιδιώτη προς τον “Συναγερμό για τη Γαλλία”

Αναρτήθηκε: Jul 12, 2018 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα Κόσμος προβολές: 104 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήλωση συμπαράστασης Φαήλου Κρανιδιώτη προς τον “Συναγερμό για τη Γαλλία”
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Με αφορμή την δικαστική απόφαση για την μη καταβολή της νόμιμης κρατικής χρηματοδότησης προς τον “Συναγερμό για τη Γαλλία”, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η δικτατορία της “πολιτικής ορθότητας” κινεί τους καταπιεστικούς μηχανισμούς της. Μετά τις απειλές από την σοβιετική γραφειοκρατία των Βρυξελλών σε σχέση με την χρηματοδότηση κατά της Πολωνίας και Ουγγαρίας για την άρνηση τους να υποκύψουν στον επιδοτούμενο εποικισμό της Ευρώπης, σήμερα το Γαλλικό κατεστημένο επιχειρεί να στραγγαλίσει την μεγαλύτερη πατριωτική δύναμη στην Γαλλία κι όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, αξιωματική αντιπολίτευση, τον Συναγερμό για την Γαλλία της Μαρίν Λεπέν, κόβοντας μέσω δικαστικών ενεργειών την επιχορήγηση, ώστε το κόμμα να στερηθεί δυνατότητας πολιτικού έργου και εκατομμύρια Γάλλων πολιτών να στερηθούν την πολιτική τους έκφραση. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλει αυτή την πράξη πολιτικής εξόντωσης ενός από τα μεγαλύτερα πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης και δηλώνει αλληλέγγυα στους Γάλλους και Γαλλίδες πατριώτες/σσες. Είναι ντροπή για μια χώρα που θέλει να είναι συνώνυμο της Ελευθερίας, να την “δολοφονεί”. Τόσο προσωπικά, όσο και όλα τα στελέχη, μέλη και φίλοι της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, ενώνουμε την φωνή μας με τους Γάλλους συναγωνιστές μέχρι την δικαίωση τους».

 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.