Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Έκτακτο : Tο νέο όνομα των Σκοπίων αποκάλυψε ο πρώην υπουργός της «γείτονος»

Αναρτήθηκε: Jun 1, 2018 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά Κόσμος προβολές: 1154 Tags (Λέξεις κλειδιά): Έκτακτο, Tο νέο όνομα των Σκοπίων αποκάλυψε ο πρώην υπουργός της «γείτονος»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Η τελική απόφαση για το όνομα της πΓΔΜ θα ληφθεί στην επικείμενη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ, τονίζει σε παρέμβασή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με τον Αντόνιο Μιλόσοσκι, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία και το μόνο που μένει να αποφασιστεί είναι αν το νέο όνομα της χώρας θα είναι «Βόρεια Μακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία».


Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες των δύο πρωθυπουργών, «χθες στην Αθήνα, με τη συμμετοχή τριών διπλωματών από το υπουργείο Εξωτερικών, επετεύχθη συμφωνία για την αλλαγή του ονόματος με όλες τις λεπτομέρειες, erga omnes και την αναθεώρηση του Συντάγματος. Πλέον, αναμένουμε από τους συμβούλους των δύο χωρών, κ.κ. Μπασάνοβιτς και Καλπαδάκη, να όpγανώσουν μια τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Ζόραν Ζάεφ και τον Αλέξη Τσίπρα για να αποφασίσουν για το όνομα Βόρεια ή Νέα Μακεδονία!».

Πηγή : ellada.press

 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.