Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Αναρτήθηκε: Apr 16, 2018 από serrestv2 στην κατηγορία: Τα δικά σου Άρθρα προβολές: 189 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση των ιμπεριαλιστών, ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γαλλία, με πυραύλους στη Συρία. Αποτέλεσμα του μεγάλου ανταγωνισμού για το μοίρασμα των υδρογονανθράκων της περιοχής για τα συμφέροντα της αστικής τάξης των χωρών τους. Στον τεράστιο ανταγωνισμό που αναπτύσσεται, τις αντιθέσεις τους και τις συγκρούσεις τους δεν υπολογίζουν τις ζωές των λαών. Δεν είναι κόστος. Δεν ενδιαφέρονται για την ταλαιπωρία όσων επιζήσουν για την προσφυγιά. Ίσα ίσα που ανοίγουν και νέες επιχειρήσεις με τη διακίνησή τους και την εμπορία τους για φτηνό εργατικό δυναμικό.

Καλούμε το λαό μας να αντιδράσει στην πολιτική της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Να απαιτήσει την αποδέσμευση της χώρας μας από το ΝΑΤΟ τον δολοφονικό αυτό μηχανισμό των λαό, τη μηχανή αυτή του πολέμου. Να απαιτήσει μαζί μας την

·        κατάργηση όλων των ξένων στρατιωτικών βάσεων στη χώρα μας.

·        Να μην επιτρέψει ούτε έναν φαντάρο μας να υπηρετήσει ξένα συμφέροντα έξω από τα σύνορά της χώρας μας.

·        Να επιστρέψουν όλοι όσοι Έλληνες αξιωματικοί υπηρετούν σε άλλες χώρες στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ καθώς και όλος ο εξοπλισμός (πλοία, άρματα κλπ).

·        Να μη ξεγελαστεί από τα ψεύτικα καθησυχαστικά λόγια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι τάχα η χώρα μας δεν εμπλέκεται σε αυτόν τον πόλεμο τη στιγμή που δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι παραμένει σταθερός σύμμαχος των ΝΑΤΟϊκών και της ΕΕ. που δεν αναγνωρίζουν καν σύνορα στο Αιγαίο οι μεν που παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο οι δε.

Να βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση όλο αυτόν τον καιρό, σε αγωνιστική ετοιμότητα και να έχει εμπιστοσύνη μόνο στο οργανωμένο δυνατό κίνημα. Να μη ξεχνά ότι:

Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Σέρρες, 14/4/2018

Η Διοίκηση του Σωματείου

 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.