Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Βραβεύσεις για τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Αναρτήθηκε: Jun 28, 2011 από serrestv1 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 668 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στη βράβευση και στη τιμητική διάκριση όσων έλαβαν μέρος στις επταήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος προχώρησαν η Αντιδημαρχία Παιδείας και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Σερρών .

Ειδικότερα, η αντιδήμαρχος κα Σοφία Μπιτζίδου-Σαρακενίδου απένειμε διπλώματα συμμετοχής στα δημοτικά σχολεία, στις υπηρεσίες, στους φορείς, στις οργανώσεις εθελοντών και στους ιδιώτες που συνέδραμαν στην επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί.

 Η εκδήλωση-τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της πρώην ΔΕΠΚΑ (επί της Εθνικής Αντίστασης), την Πέμπτη της περασμένης εβδομάδας (23 του μήνα) και ώρα 20:00 (οκτώ το βράδυ).

Να σημειωθεί ότι βραβεύθηκαν τα 19 δημοτικά σχολεία, των οποίων οι μαθητές πήραν μέρος στις δράσεις για το περιβάλλον, το ΕΕΕΚ-Ειδικό Σχολείο, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, το Δασαρχείο Σερρών, η Οικολογική Κίνηση, η Unesco, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης-ΚΠΕ Πορροΐων, ο Φορέας Διαχείρισης Λαϊλιά, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας Σερρών και Ελιάς Ελαιώνα, το Εικαστικό Εργαστήριο «Άρτιο» του Δήμου, οι σερραϊκές επιχειρήσεις-χορηγοί των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν, εθελοντές κ.α.

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.