Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Δήμος Παγγαίου εκφράζει τη στήριξη στο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Αναρτήθηκε: Dec 6, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα Κοινωνικά προβολές: 147 Tags (Λέξεις κλειδιά): Ο Δήμος Παγγαίου εκφράζει τη στήριξη στο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Διευρυμένη σύσκεψη, κατά την οποία εξετάστηκε η δυνατότητα συνεργασίας του Δήμου Παγγαίου με το «Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημαρχείο. Εκ μέρους του «Χαμόγελου του Παιδιού» συμμετείχαν οι: Κωνσταντίνα Ηλιάδου, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Ιωάννα Μακρή και Κατερίνα Σκαρμούτσου, ενώ από τον Δήμο Παγγαίου ο δήμαρχος, Φίλιππος Αναστασιάδης, η αντιδήμαρχος Ελευθερών, Ελένη Μπενή, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Παγγαίου, Χαρίτων Παπαδόπουλος και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Καλλινικίδης.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου εξέφρασαν το ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα και το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Οργανισμός, καθώς και τη βούληση για υποστήριξη του έργου αυτού τόσο σε επίπεδο δράσεων, όσο και σε επίπεδο προγραμμάτων, προκειμένου να επιτευχθεί αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολιτών του Δήμου Παγγαίου και του κοινωνικού συνόλου ευρύτερα.

k-tipos.gr

 
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.