Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στέλιος Παπαθεμελής: Ο πρωθυπουργός ως πολιτικός σχολιαστής

Αναρτήθηκε: Jun 8, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 1014 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Αναφερόμενος στους αγανακτισμένους ο πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου είπε: «Το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας συνοψίζεται στην απόγνωση για το αύριο, όχι μόνο λόγω της οικονομικής, αλλά και της αδυναμίας, αναποτελεσματικότητας, ανικανότητας του πολιτικού, οικονομικού, μιντιακού, δικαστικού συστήματος να δώσει διέξοδο και με τρόπο δίκαιο και δημοκρατικό» (Ελευθεροτυπία 7/62011).

Εν ολίγοις ο πρωθυπουργός, ως πολιτικός σχολιαστής της κυβέρνησής του και του ιδίου, αυτοχαρακτηρίζεται αδύναμος και ανίκανος.

Εμείς δεν θα του δώσουμε αυτά τα ελαφρυντικά. Η κυβέρνηση Παπανδρέου βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και με πολύ μεγάλη ικανότητα διαχειρίζεται τα συμφέροντα τα οποία εκπροσωπεί.



Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.