Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

«Φωτογραφία και Αρχαιολογία –Γάλλοι φωτογράφοι του 19ου αιώνα»

Αναρτήθηκε: Jun 5, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις Παιδεία προβολές: 1021 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 8:00μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Φωτογραφία και Αρχαιολογία –Γάλλοι φωτογράφοι του 19ου αιώνα», μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας "Σέρρες ΦΟΣ", του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών, της ΚΗ΄ Εφορίας Αρχαιοτήτων, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και του Δήμου Σερρών.

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν σε έκθεση και βραβεύτηκαν οι καλύτερες φωτογραφίες, από τις 350, μαθητών δημοτικών σχολείων του νομού Σερρών, με θέμα:"Το δικό μου χωριό, η δική μου πόλη".
Νωρίτερα προηγήθηκε ομιλία από την κ. Ηρώ Πάσχου, καθηγήτρια φωτογραφίας στο ΤΕΙ Αθηνών, Δρ. Ιστορίας της Τέχνης της Σορβόννης, με θέμα: "Μνημεία και τόποι ανάμνησης στη γαλλική φωτογραφία από τον 19ο στον 20ο αιώνα".
Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Αργ. Θεοδωρίδου, ο Δ/ντης της Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών Χρ. Κρυστάλλης και η Διευθύντρια της ΚΗ΄Εφορείας προϊστορικών κσι Κλασσικών Αρχαιοτήτων Αικ. Περιστέρη. Ενώ, τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Θ. Λεονταρίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σ. Μπιτζίδου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου "Σέρρες-Φος" Αθ. Μασλαρινός


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.