Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Εξιχνιάστηκαν κλοπές από οκτώ οικίες

Αναρτήθηκε: Oct 12, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Ελλάδα προβολές: 170 Tags (Λέξεις κλειδιά): Εξιχνιάστηκαν κλοπές από οκτώ οικίες
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, οκτώ κλοπές από οικίες, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα Ιούλιος 2016-Σεπτέμβριος 2017 στο Νομό Καβάλας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 27 και 16 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, ο 16χρονος, ενεργώντας είτε μόνος, είτε από κοινού με τον 27χρονο, διέπραξε τις κλοπές από οικίες στη Χρυσούπολη, στο Χρυσοχώρι και τη Νέα Καρυά αφαιρώντας: διάφορα χρυσαφικά, κοσμήματα, τιμαλφή, το χρηματικό ποσό των 1.375 ευρώ, μία ηλεκτρονική συσκευή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι, σε κάποιες από τις περιπτώσεις, οι δύο δράστες για να επιτύχουν την είσοδό τους στις οικίες, προσποιήθηκαν τους υποψήφιους αγοραστές του σπιτιού, ή τους επαίτες, ή την προσφορά εργασίας. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

k-tipos.gr


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.