Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ « ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ » : Εγγραφές – Έναρξη Μαθημάτων

Αναρτήθηκε: Sep 12, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα προβολές: 318 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ « ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ », Εγγραφές, Έναρξη Μαθημάτων
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η νέα χορευτική χρονιά για το Σύλλογο Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος”.  Οι εγγραφές για τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, γίνονται  καθημερινά 19:00 με 21:00 στο παραδοσιακό ιδιόκτητο κτίριο του Συλλόγου επί της οδού Γ. Καραϊσκάκη 2, παραπλεύρως του 5ου Γυμνασίου.

  Οι πρόβες γίνονται στην αίθουσα χορού που διαθέτει άνετο μεγάλο χώρο, ειδικό παρκέ, βιντεοπροβολέα και επιπλέον χώρο για τους γονείς σε αίθουσα αναμονής που αναπαριστά βλάχικο παραδοσιακό οντά. Σας καλούμε όλους να έρθετε για να γνωρίσετε την παράδοση την Βλάχων, αλλά και άλλων περιοχών της χώρας μας. Μέσα από χορούς, τραγούδια, ήθη, έθιμα και παιχνίδια, οι δάσκαλοί μας θα μυήσουν τα παιδιά στην παράδοση του τόπου μας. Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδιών προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, ενηλίκων προχωρημένων και αρχαρίων.

  Οι χορευτές όλων των τμημάτων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε χορευτικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

   Πληροφορίες για τις εγγραφές στα τηλέφωνα : 2321023045 (γραφεία Συλλόγου), 6976439318 (Βέρρου Στεργιανή, πρόεδρος ΔΣ) & στην ιστοσελίδα : www.vlahoiserron.gr


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.