Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Ημερίδα Οδικής Ασφάλειας

Αναρτήθηκε: May 25, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία προβολές: 863 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Όπως ανακοινώνεται κάθε χρόνο από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, εκατοντάδες παιδιά και νέοι στη χώρα μας χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα και πολλοί περισσότεροι υφίστανται μόνιμες σωματικές βλάβες.

Για το λόγο αυτό η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών και το Τμήμα Τροχαίας Σερρών διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα στο Πειραματικό σχολείο Σερρών «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στις 23 Μαΐου 2011 και ώρα 7.30 μ.μ.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο καταξιωμένος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου «Ιαβέρης», γνωστός για τη δράση του στην πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

  "Η ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σε θέματα οδικής ασφάλειας είναι επιβεβλημένη, έτσι ώστε να επιτευχθεί η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων", τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Αναστάσιος Μαρκουίζος, κατά κόσμο Ιαβέρης, σε μια πολυπληθή εκδήλωση, στην οποία χαιρετισμό απηύθυναν ο αστυνομικός διευθυντής κ. Στέφανος Μάνδαλος και ο προϊστάμενος γραφείου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Ζησιός .
Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών Σοφία Μπιτζίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Διοικητής της τροχαίας Σερρών Θεολόγης Τζουμαϊλής και ο Αναστάσιος Βαγενάς Σχολικός Σύμβουλος 5ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Σερρών.
Οι υπεύθυνοι του προγράμματος της Κυκλοφοριακής αγωγής και βασικοί συντελεστές της εκδήλωσης  Κατερίνα Θεοδοσέλη και ο κ. Γιάννης Τσαρτσαπάκης αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής τηςφετινής χρονιάς.

Περισσότερες φωτό εδώ.

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.