Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ελληνική Σημαία: Από τα Ίμια στον Γαβρόγλου - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αναρτήθηκε: Aug 10, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά προβολές: 312 Tags (Λέξεις κλειδιά): Ελληνική Σημαία: Από τα Ίμια στον Γαβρόγλου - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ήταν Νοέμβριος του 1995 όταν οι προστατευόμενοι από την σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου αναρχοκομμουνιστές έκαιγαν την Ελληνική Σημαία στο Πολυτεχνείο. Τότε, από τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τα οποία ευρίσκοντο στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη, ξεκίνησε μια πορεία Εθνικιστών ως αντίδραση στην προσβολή του εθνικού μας συμβόλου. Ζωντανή μετάδοση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην μέση, ενώ από την πλευρά τους οι ψευτοεπαναστάτες των Εξαρχείων κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο και παραδόθηκαν την άλλη μέρα στην Αστυνομία! Αυτό 22 χρόνια πριν… για να καταλάβουν κάποιοι επιτέλους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι κάτι που γεννήθηκε από το πουθενά.

Με αφορμή το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας βγήκαν στους τηλεοπτικούς σταθμούς “προοδευτικοί” καθηγητές Πανεπιστημίων και δήλωσαν ότι είναι ένα απλό πανί και τίποτε άλλο! Το ίδιο είπε και ένας γνωστών αριστερών πεποιθήσεων ηθοποιός και πολλοί άλλοι.

Λίγες εβδομάδες αργότερα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ συμφώνησε στην πράξη με τους αναρχοκομμουνιστές και τους αριστερούς υπερασπιστές τους στην κρίση των Ιμίων όταν μετά τον ηρωικό θάνατο των τριών γενναίων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι αμερικάνοι απαίτησαν για να μη υπάρξει ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας να υποστείλουμε την Γαλανόλευκη από τα Ίμια, από μία περιοχή της Πατρίδας μας, που από τότε έγινε γκρίζα ζώνη όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο οι γραφικοί ζητωπατριώτες συνοδοιπόροι των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος Καμμένου.

Φυσιολογική, λοιπόν, η εξέλιξη με την πρόσφατη απόφαση της κυβερνήσεως Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, να καταργηθεί η έπαρση της Σημαίας μας και ο Εθνικός Ύμνος από το πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων. Από τον Σημίτη στον Γαβρόγλου και από τα Ίμια στα δημοτικά σχολεία της χώρας. Σε μια χώρα χωρίς Πίστη, χωρίς Πατρίδα, χωρίς Ιδανικά όπου κυριαρχούν οι καρικατούρες του surviror, τι περισσότερο φυσικό από αυτήν την εθνομηδενιστική απόφαση αυτής της τραγικής και αντιλαϊκής κυβερνήσεως, την οποία αποδοκιμάζει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού;

Ζούμε στο καιρό του ψευτορωμαίικου και όλα αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι ο ΕΛΛΗΝΑΣ επιτέλους να ξυπνήσει και να έχει και σημασία η Έπαρση της Γαλανόλευκης και ο Εθνικός Ύμνος, ο Ύμνος εις την Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού. Σκλάβοι στο ψευτορωμαίικο και ελεύθεροι στην ψυχή για μια νέα Ελλάδα με την Σημαία μας και πάλι υπερήφανα να κυματίζει στα σχολεία των παιδιών μας, σε μια νέα γενιά που μέλλει να έρθει επάνω στα ερείπια ενός αμαρτωλού καθεστώτος και να κτίσει την νέα πολιτεία του Έθνους.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.