Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δεν είναι μόνο στις Σέρρες. Συμβαίνει και αλλού

Αναρτήθηκε: Jun 18, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα προβολές: 369 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δεν είναι μόνο στις Σέρρες. Συμβαίνει και αλλού
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το πειθαρχικό μέτρο της αργίας για ένα μήνα επέβαλλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου και σε επτά Δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του.

Η επιβολή του διοικητικού μέτρου της αργίας, αφορά σε παλαιότερη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας για τα λατομεία περιοχή του Αράξου.

Η ημερομηνία έναρξης ισχύς της απόφασης του Πειθαρχικού Οργάνου, ορίζεται η 10η Ιουλίου, ωστόσο ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας και οι επτά σύμβουλοι έχουν το δικαίωμα μέχρι τότε της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στην περίπτωση που η γνωμοδότηση του ΣτΕ είναι θετική για τον κ. Νικολάου, τότε αίρεται η επιβολή της ποινής του διοικητικού μέτρου της αργίας.

aftodioikisi.gr

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.