Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ « ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ » : Διήμερο εκδηλώσεων για το Σύλλογο Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος”

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το Σάββατο, 20 και την Κυριακή, 21 Μαΐου ο Σύλλογος Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος” θα βρεθεί στη Νέα Έφεσσο Πιερίας με το τμήμα παραστάσεων και στο Λευκοχώρι της Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη εκπαιδευτική εκδρομή των μικρότερων χορευτικών.

  Αναλυτικότερα, ο Σύλλογος των Βλάχων είναι καλεσμένος από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εντόπιων Νέας Εφέσσου στην 1η Πανελλήνια Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων και θα δώσει το παρόν με το τμήμα παραστάσεων παρουσιάζοντας χορούς και τραγούδια των Βλάχων της Ανατολικής Μακεδονίας. Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Νέας Εφέσσου μετά τις 6 το απόγευμα και θα συμμετέχουν πολιτιστικοί σύλλογοι από τις Σέρρες, τη Χαλκιδική, τη Βέροια, την Έδεσσα, τη Λάρισα, την Καρδίτσα, το Βόλο, τη Λιβαδειά και την Πιερία.

  Την επόμενη μέρα, την Κυριακή, 21 Μαΐου ο Σύλλογος Βλάχων Ν.Σερρών “Γεωργάκης Ολύμπιος” θα μεταβεί στο κτήμα “Αγνάντι” στο Λευκοχώρι Θεσσαλονίκης για να πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική εκδρομή των μικρών χορευτών του, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο πάντα πριν από τη λήξη της χορευτικής περιόδου . Το “Αγνάντι” είναι μια μονάδα που λειτουργεί σαν πολυχώρος αναψυχής, εκδρομών και εκδηλώσεων, με ποικιλία δραστηριοτήτων, καθώς υπάρχουν γήπεδα (μπάσκετ, ποδοσφαίρου), στίβος ιππασίας, χώροι τοξοβολίας, σκοποβολής, παιδική χαρά, τεχνητή λίμνη, εστιατόριο-καφέ και χώροι δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

  Αυτό το διήμερο είναι η αρχή των εκδηλώσεων για το Σύλλογο, καθώς ακολουθούν πληθώρα δραστηριοτήτων και συμμετοχών όλο το καλοκαίρι με πρώτο το Πανελλήνιο Αντάμωμα των Βλάχων στις 16, 17 & 18 Ιουνίου στη Λάρισα.

 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.