Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Μακεδονία βάφτισε τα Σκόπια σε σχολικό βιβλίο η Διαμαντοπούλου

Αναρτήθηκε: May 5, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία προβολές: 875 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Σαν συνέχεια και αντιδιαστολή προηγούμενης ανάρτησής μας (εδώ) που δείχνει την δηλητηριώδη μαύρη προπαγάνδα που εξαπολύουν οι "γείτονές" μας, η υπουργός δια βίου αποδόμησης και αγαπημένη της λέσχης Bilderberg, Άννα Διαμαντοπούλου, προδίδει τον αγώνα για την ιστορική ελληνικότητα της Μακεδονίας, παρουσιάζοντας
σε σχολικό εγχειρίδιο τα Σκόπια ως Μακεδονία!
Μας ενημέρωσε το agioritikovima.gr

Την απόσυρση του χάρτη που παρουσιάζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» από σχολικό εγχειρίδιο της Γ’ Λυκείου ζήτησε ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Γιαννάκης σε σχετική ερώτηση που κατάθεσε προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου.

Στην ερώτησή του ο Βουλευτής τονίζει ότι «Σε μια χρονική περίοδο που γειτονικές χώρες αμφισβητούν τα εδαφικά μας δικαιώματα και καπηλεύονται την ιστορία, η χώρα μας δεν ελέγχει τα σχολικά εγχειρίδια της ιστορίας που η ίδια εκδίδει».

Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι: « Η συγγραφή βιβλίων ιδιαίτερα όσον έχουν να κάνουν με τη μάθηση και τη διαπαιδαγώγηση των μαθητών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, πόσο μάλιστα όταν έχει να κάνει με την εκμάθηση της ιστορίας στους νέους μας. Για αυτό το λιγότερο που απαιτείται αυτή την ώρα είναι η αφαίρεση του επίμαχου χάρτη από τα σχολικά εγχειρίδια της Γ’ Λυκείου».


ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.