Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στο Αυτοκινητοδρόμιο το Σαββατοκύριακο RACEWAY ENJOYMENT Auto-Moto Track day

Αναρτήθηκε: Apr 20, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά προβολές: 162 Tags (Λέξεις κλειδιά): Στο Αυτοκινητοδρόμιο το Σαββατοκύριακο RACEWAY ENJOYMENT Auto-Moto Track day
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Διήμερο οδηγικής απόλαυσης γι αυτοκίνητα και μηχανές στην πίστα των Σερρών από την Race Way, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22-23 του τρέχοντα μήνα, μετά την δεύτερη ανοικτή προπόνηση dragster που προγραμματίστηκε για την προηγούμενη ημέρα (Παρασκευή 21/4).

Χαρακτηριστικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση-δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταιρείας:

«Η εκδήλωση RACEWAY ENJOYMENT είναι σχεδιασμένη με σκοπό την πραγματική απόλαυση, κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής οδηγικής εμπειρίας στο Αυτοκινητοδρόμιο με MOTO και AUTO.

»Με ασφάλεια, με καλή παρέα, με επιτήρηση, με εκπαιδευτές αν τους χρειάζεστε.

Θέλουμε να γίνει θεσμός, για μα δώσουμε την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος σε ένα ποιοτικό και καλά οργανωμένο event με πλήρεις παροχές (φωτογράφιση εξατομικευμένη, συνοδήγηση, ασθενοφόρο, γιατρό, πυροσβεστική, δώρα, κληρώσεις, βουλκανιζατέρ εντός πίστας και πολλά άλλα).
»Η διοργανωτική εμπειρία μας και η μόνιμη καθημερινή παρουσία μας στην πίστα, λόγω της ιδιότητας μας, είναι η εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε όλους και σας ευχόμαστε καλή απόλαυση».

 

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ κάθε ημέρα


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.