Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Έρχονται αλλαγές στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Αναρτήθηκε: Apr 2, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά προβολές: 305 Tags (Λέξεις κλειδιά): Έρχονται αλλαγές στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Την εκτίμηση ότι πριν από το Πάσχα θα εφαρμοστεί ο σχεδιασμός για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) εξέφρασε το Σάββατο από τα Χανιά Κρήτης ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

«Είναι μια πρόκληση για το υπουργείο και την Ελληνική Αστυνομία. Πρέπει αυτή η αλλαγή να έχει θετικό πρόσημο, γι’ αυτό και καταβάλλεται κάθε οργανωτική προσπάθεια να μην υπάρχουν κενά και αστοχίες προκειμένου να μπορέσει άμεσα και γρήγορα ο πολίτης να αντιληφθεί τη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που υπάρχουν κατά τόπους για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε ότι «σημασία δεν έχει να υπάρχει μία ταμπέλα και ένα κτήριο». «Αυτό από μόνο του δεν προσφέρει κάποια ασφάλεια. Είναι ψευδαίσθηση, είναι ουτοπία. Εμείς επιχειρούμε να υπάρχει ουσιαστική εμφανής αστυνόμευση, την οποία να καταλάβει ο κόσμος. Να είναι οι αστυνομικοί έξω, εκεί που τους έχει ανάγκη ο Έλληνας πολίτης, η κοινωνία» πρόσθεσε.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτές οι μικρές αντιδράσεις θα εκτονωθούν, βλέποντας το αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα είναι και ορατό και συγκεκριμένο» κατέληξε.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.