Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.»,

Αναρτήθηκε: Mar 26, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Παιδεία προβολές: 238 Tags (Λέξεις κλειδιά): Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στη σύνταξη του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.», προχωρούν από κοινού, οι δύο φορείς.

Το πρωτόκολλο που θα υπογραφεί το προσεχές διάστημα, θα περιγράφει τις κατευθύνσεις συνεργασίας μεταξύ του ιδρύματος και της εταιρίας, όπως συζητήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση στο ΤΕΙ.

Εκεί, συμμετείχαν επιτροπές των δύο πλευρών, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας Δημήτρη Πασχαλούδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.» Ιωάννη Μυλωνάκη.

Η πρώτη συνάντηση στο ΤΕΙ, είχε πραγματοποιηθεί σε συνέχεια της πολύ καλής συνεργασίας του ιδρύματος με τον όμιλο ΙΤΑ –στον οποίο ανήκει η «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.»- και τον πρόεδρό του, Αντώνη Γερασίμου, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΤΕΙ, προωθώντας καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για την ανάπτυξή του, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του προς το ίδρυμα.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η διασύνδεση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας – ακαδημαϊκού πυλώνα των Σερρών και της ευρύτερης περιοχής – με τη «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.» – εταιρία που υλοποιώντας καινοτόμες ιδέες, εξασφαλίζει θερμική άνεση στους χρήστες τηλεθέρμανσης και ταυτόχρονα παράγει ηλεκτρική ενέργεια.

Παράλληλα, κοινή κατεύθυνση των δύο φορέων, αποτελεί η προοπτική συνεργασίας εν όψει της σημαντικής επένδυσης για τη δημιουργία Μονάδας Αφύγρανσης Μηδικής από τη ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ, με την αξιοποίηση του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.