Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ : Τιμούμε τη γυναίκα- μητέρα

Αναρτήθηκε: Mar 7, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Κοινωνικά προβολές: 290 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ : Τιμούμε τη γυναίκα- μητέρα
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Με αφορμή τον εορτασμό της 8ης Μαρτίου, ημέρα αφιερωμένη στη Γυναίκα, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου νομού Σερρών, στέλνει το δικό της μήνυμα:

«Η 8η Μαρτίου είναι μία ημέρα ουσίας. Τιμούμε τη γυναίκα- μητέρα. Τιμούμε τη γυναίκα- εργαζόμενη. Τιμούμε τη γυναίκα- σύζυγο. Ο ρόλος της γυναίκας είναι πολυδιάστατος και σημαντικός, αλλά δυστυχώς οι γυναίκες είναι και τα μεγάλα «θύματα» της ανεργίας. Όλοι μας πρέπει να σταθούμε στην ουσία της ημέρας και να σταματήσουμε τα ευχολόγια. Οφείλει η πολιτεία να λάβει τα μέτρα εκείνα που θα δώσουν ώθηση στη γυναικεία δημιουργία και θα στηρίζουν και θα αναγνωρίζουν τον ουσιαστικό ρόλο της γυναίκας».

            Στην οικονομική κρίση που βιώνουμε, οι Ελληνίδες εργαζόμενες δέχονται σε μεγαλύτερο βαθμό την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματά τους. Με απολύσεις, με ανασφάλιστη εργασία, με την εφαρμογή των πιο ελαστικών και παράνομων μορφών απασχόλησης, οι γυναίκες - για μια ακόμα φορά  - είναι εκείνες που καλούνται να πληρώσουν το πιο βαρύ, ίσως, τίμημα των μνημονιακών πολιτικών. 

            Οι Ελληνίδες εργαζόμενες  ήταν, είναι και θα είναι στην πρωτοπορία των αγώνων για μια κοινωνία δικαιοσύνης, ευημερίας, συνοχής και αλληλεγγύης . Το έχουν αποδείξει διαχρονικά με τη συμμετοχή τους στους εργατικούς, κοινωνικούς αλλά και εθνικούς αγώνες.

 

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

και τις καλούμε να τους συνεχίσουν μαζί με το

σύνολο των εργαζόμενων


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.