Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος και σχολείο τσακώνονται για το ποιος θα… εξολοθρεύσει τα ποντίκια

Αναρτήθηκε: Feb 20, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Ελλάδα Παιδεία προβολές: 445 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Απαράδεκτες είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κάνουν μάθημα τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, καθώς εδώ και μία εβδομάδα περιτριγυρίζουν τρωκτικά στο κτίριο, σύμφωνα με καταγγελίες γονέων.

Την Παρασκευή ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου πήρε την κατάσταση στα χέρια του και απευθύνθηκε στους υπευθύνους του Δημαρχείου Φερών.

Η απάντηση που πήραν ήταν: «Nα αναλάβει η Διεύθυνση του σχολείου τις εργασίες μυοκτονίας και καθαρισμού των χώρων, από τα χρήματα που περισσεύουν από τα διαχειριστικά έξοδα του σχολείου».

«Αποποιούνται τις ευθύνες τους, ρίχνουν το μπαλάκι στο ίδιο το σχολείο, ενώ είναι δική τους δουλειά. Τα παιδιά μας καθημερινά περνούν πολλές ώρες μέσα στο σχολείο, παίζουν, τρώνε και κυλιούνται στον ίδιο χώρο που αλωνίζουν αμέριμνα τα ποντίκια. Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί», τονίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Πηγή: e-evros.gr


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.