Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

3ο Γενικό Λύκειο Σερρών - Ευχαριστήρια επιστολή προς την Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης

Αναρτήθηκε: Feb 20, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία Πολιτικά προβολές: 566 Tags (Λέξεις κλειδιά): 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών - Ευχαριστήρια επιστολή προς την Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Σέρρες, 16 Φεβρουαρίου 2017
Προς: Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κα. Κόλλια Μ.
Αξιότιμη κα. υπουργέ,
με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το προσωπικό ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στο πρόσφατο αίτημα της ομάδας Gmax του 3ου Γενικού σχολείου Σερρών για την προμήθεια ενός εκτυπωτή τρισδιάστατων κατασκευών.
Η ομάδα Gmax συμμετέχει για τέταρτη συνεχή χρονιά στο διαγωνισμό “Formula 1 στα σχολεία” στα πλαίσια του οποίου οι μαθητές σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ένα μοντέλο αυτοκινήτου φόρμουλα 1 σε κλίμακα 1:20 και τελικά διαγωνίζονται σε αγώνες ταχύτητας σε πίστα 20 μέτρων.
Στην προσπάθεια της ομάδας να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του συγκεκριμένου διαγωνισμού πολύτιμοι αρωγοί είναι πάντα οι χορηγοί που συμβάλλουν στην υλοποίηση του σχεδίου. Έχοντας υπόψη μας και τις πρόσφατες χορηγίες σας προς τις ομάδες των μαθητών/τριών του σχολείου μας που υλοποιούν προγράμματα ή συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, ήρθαμε σε επαφή με τον κ. Β. Περδικίδη μέλος του Εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ, στον οποίο και παρουσιάσαμε τους στόχους και τις ανάγκες μας. Με χαρά διαπιστώσαμε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του καθώς και τη διάθεση προσφοράς εκ μέρους σας. Η αποτελεσματικότητα και η ταχύτητα με την οποία υλοποιήθηκε το αίτημά μας για την προμήθεια του τρισδιάστατου εκτυπωτή πραγματικά μας εξέπληξε. Το 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών είναι πλέον μία από τις λίγες σχολικές μονάδες με τέτοιο εξοπλισμό. Δεσμευόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας να τον αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τόσο για τις ανάγκες της ομάδας όσο και σε άλλες δράσεις του σχολείου ή σε συμπράξεις με άλλες σχολικές μονάδες.
Με τη σημερινή επιστολή βρίσκουμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες των μαθητριών και των μαθητών της ομάδας, των υπεύθυνων καθηγητών και του σχολείου για τη συνδρομή σας στην προσπάθειά μας.
Σας ευχόμαστε δημιουργικότητα στο έργο σας.
Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής και η ομάδα Gmax του σχολείου
Στοιχεία


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.