Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ε.Σ.Α.μεΑ.: 9ο Εκλογο απολογιστικό Συνέδριο Ε.Σ.Α.μεΑ., 9-10 Φεβρουαρίου

Αναρτήθηκε: Feb 7, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις Κοινωνικά προβολές: 321 Tags (Λέξεις κλειδιά): Ε.Σ.Α.μεΑ.: 9ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο Ε.Σ.Α.μεΑ., 9-10 Φεβρουαρίου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2017

στο ξενοδοχείο Τιτάνια θα πραγματοποιηθεί το 9ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπροσώπων του αναπηρικού κινήματος από κάθε κατηγορία αναπηρίας, από όλη την Ελλάδα.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 9.00 το πρωί με την επίσημη τελετή έναρξης και τη βράβευση Παραολυμπιονικών και προσωπικοτήτων του αναπηρικού Κινήματος. Η εγγραφή των συνέδρων ξεκινά στις 7.30 π.μ. Θα παρουσιαστούν τόσο ο απολογισμός πεπραγμένων όσο και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Γενικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Σ.Α.μεΑ. (ώρες 8.30-17.00).

Παράλληλα η Συνομοσπονδία θα μεταδώσει ζωντανά τις εργασίες του Συνεδρίου της από την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.esamea.gr , δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο, άτομο με αναπηρία ή μη, να παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου, ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τις πρωτοβουλίες του εθνικού αναπηρικού κινήματος και τα αποτελέσματά τους. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 09.00 οπότε και θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης του Συνεδρίου. Το βίντεο της μετάδοσης θα συνοδεύεται από διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.


Κείμενα του Συνεδρίου http://www.esaea.gr/pressoffice/announcements/3304-mprosta-sto-9o-eklogoapologistiko-synedrio-tis-e-s-a-mea-9-kai-10-febroyarioy-2017

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.