Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

«Προστασία των μικρών τηλεθεατών»

Αναρτήθηκε: Apr 5, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία προβολές: 702 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

: «Δελτίο τύπου για την πραγματοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα «Προστασία των μικρών τηλεθεατών» και εκδήλωση βράβευσης των σχολείων που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό “Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίσουν για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα”.

 

Στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Δικτύου Αγωγής Τηλεόρασης η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών θα παρουσιάσει στην Αθήνα στις 5 Απριλίου 2011 στην εκπαιδευτική κοινότητα το αποτέλεσμα του πανελλήνιου διαγωνισμού που οργάνωσε, με θέμα «Τα παιδιά ζωγραφίζουν και γράφουν για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα». Συνδιοργανωτής στη δράση αυτή είναι ο κ. Μόσχος, Βοηθός Συνήγορου του Πολίτη για τα δικαιώματα του Παιδιού. Προϊόν αυτής της προσπάθειας θα είναι μια έγχρωμη αφίσα (1 Χ 0,7 μ) με τις καλύτερες ζωγραφιές των παιδιών που θα διανεμηθεί σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας και θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση/ημερίδα που θα γίνει στην Αθήνα και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις από ειδικούς επιστήμονες σε θέματα προστασίας των μικρών τηλεθεατών.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν -παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων- δημοτικά σχολεία του Δικτύου που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό που οργανώσαμε και θα ακολουθήσουν εισηγήσεις από τον κ. Γεώργιο Μόσχο (Συνήγορο του παιδιού), τον κ. Ροδόλφο Μορώνη (πρόεδρο του Ι.Ο.Μ.), την κα. Χρυσή Τσίγκου (νομικό του Ε.Σ.Ρ.), τον κ. Λάμπρο Κανελλόπουλο (πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unicef) και τον κ. Ιωάννη Πούλιο (σχεδιαστή και συντονιστή του Δικτύου).

Τη δαπάνη για το πρόγραμμα κάλυψε φέτος  η ΕΡΤ καθώς και τοπικοί φορείς από το νομό μας ενώ επιστημονικοί μας συνεργάτες είναι: Συνήγορος του παιδιού, Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων, Unicef, ΕΡΤ, Ραδιοτηλεόραση, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, TV Έθνος, Νεανικό Πλάνο, Φεστιβάλ Ταινιών για παιδιά και νέους, Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής, Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας κλπ.

 

Χώρος εκδήλωσης: Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων, Αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη

 

Ημερομηνία εκδήλωσης: Τρίτη  5 Απριλίου 2011, ώρα  12:00 μ.μ.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.