Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΕΡΡΕΣ : ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ-«Πώς να πουλήσετε τις δημιουργίες σας σε όλο τον κόσμο μέσω του internet»

Αναρτήθηκε: Nov 27, 2016 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 549 Tags (Λέξεις κλειδιά): «Πώς να πουλήσετε τις δημιουργίες σας σε όλο τον κόσμο μέσω του internet»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Το CreativeBizLab - Εργαστήριο Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας - στα πλαίσια της περιοδείας του σε μεγάλες πόλεις της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει στις Σέρρες την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, ανοικτή ενημερωτική παρουσίαση για δημιουργούς.

Για πρώτη φορά στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για την δημιουργική επιχειρηματικότητα και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πώλησης προϊόντων σε ξένες αγορές μέσω internet.  

Η παρουσίαση απευθύνεται σε ανεξάρτητους δημιουργούς (φυσικών προϊόντων, καλλιτεχνικών έργων, χειροποίητων κατασκευών, ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ, digital designs κ.α.) και σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις και θα τους πληροφορήσει για το πώς θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της τοπικής αγοράς και να διαθέσουν τα προϊόντα & τις δημιουργίες τους στο εξωτερικό, μέσω διαδικτύου.

Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες έμπνευση, νέες προοπτικές, γνώση & άμεσα εφαρμόσιμη μεθοδολογία, ώστε να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες & τάσεις της διεθνούς αγοράς, κυρίως μέσω του ETSY.COM, του μεγαλύτερου διεθνούς marketplace για δημιουργούς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1.   Ιδέες, Τάσεις στη νέα εποχή του internet. 

Ποιές είναι οι πιο επιτυχημένες ιδέες και τάσεις που μπορείτε κι εσείς να εκμεταλλευτείτε; Επιτυχημένα παραδείγματα στο Etsy.com, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα πωλήσεων χειροποίητων προϊόντων στον κόσμο

2.   Προϋποθέσεις επιτυχίας 

Ποιοί είναι οι κανόνες και τα μυστικά για την δημιουργία ενός δυνατού Etsy shop; Ποιά είναι τα  λάθη που κάνουν οι περισσότεροι και που πρέπει να τα αποφύγετε πριν καν ξεκινήσετε; 

3.   Παρουσίαση Etsy made easy Online

Το επιτυχημένο σύστημα των 5 βημάτων του Creative Bizlab, για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου Etsy shop τώρα έγινε διαδικτυακό. Γίνετε κι εσείς ένας από τους εκατοντάδες δημιουργούς που κατάφεραν να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε όλο τον κόσμο. Εκπαιδευτείτε στην άνεση του χώρου σας και στο χρόνο που σας εξυπηρετεί και φτιάξτε κι εσείς το δικό σας Etsy shop.

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης

·        Ημέρα: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

·        Ώρα: 13:00μμ-15:00,

·        Χώρος: Μπρίκι Art Café Ναυάρχου Βότση 5 

·        Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-640 0346

·        Είσοδος ελεύθερη

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.creativebizlab.com

Λίγα λόγια για το Creative BizLab

Ανοίγουμε δρόμους επιχειρηματικότητας σε δημιουργούς & μικρές δημιουργικές επιχειρήσεις, μέσω του internet και των νέων τρόπων εργασίας που προσφέρει! Ολοκληρωμένα προγράμματα επιχειρηματικής δημιουργικότητας, που στοχεύουν στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των ανεξάρτητων δημιουργών, των μικρών δημιουργικών επιχειρήσεων & των νέων ανθρώπων, που θέλουν να φτιάξουν την δική τους δημιουργική επιχείρηση με εξωστρέφεια και στόχευση προς την διεθνή αγορά.

         
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.