Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 28 Νοεμβρίου 2016 μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Αναρτήθηκε: Nov 26, 2016 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα προβολές: 269 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1.     Κοπή χόρτων, χωματουργικές εργασίες κα καθαρισμός  στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ10 (Τούμπας) και του ανισόπεδου κόμβου Κ7Α (Ζωολογικός κήπος, Θέατρο Δάσους) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 το πρωί.

2.    Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ8 (Τριανδρία) και του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά), με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 το πρωί.

 

 

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

          


 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.