Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στα «χαρτιά» ο «Καλλικράτης» και για το κλείσιμο σχολείων

Αναρτήθηκε: Mar 10, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία Πολιτικά προβολές: 496 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Για προχειρότητα και επιπολαιότητα στο σχεδιασμό του προγράμματος «Καλλικράτη» κάνει λόγο με δήλωσή του ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης της ΝΔ, βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης, με αφορμή τον πρωινό τραγέλαφο στις αρμοδιότητες ή μη δήμων και περιφερειών για τη λειτουργία των σχολείων.

Ο κ. Ζώης στην ανακοίνωσή κατηγορεί για αδράνεια του ΥΠΕΣ και πως «το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων ανάμεσα στον πρώτο και στο δεύτερο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για το οποίο επαίρετο ο κ. Ραγκούσης, απεδείχθη ότι υπήρχε μόνο στα "χαρτιά"».

«Τον καλούμε», καταλήγει ο τομεάρχης της ΝΔ, «αντί να αφήνει τα ΜΜΕ να παίζουν το ρόλο του διαιτητή μεταξύ των αιρετών, να δώσει, επιτέλους, σαφείς οδηγίες στα αρμόδια όργανα, θέτοντας τέρμα στην ταλαιπωρία των μαθητών και των οικογενειών τους».

Περισσότερα για το πρωινό αλαλούμ μεταξύ περιφερειάρχη-δημάρχων, όσον αφορά στις αρμοδιότητες για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, πατώντας εδώ.

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.