Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στο Κ. Κ. Κουνουπιών ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής

Αναρτήθηκε: Mar 4, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα προβολές: 769 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το Κέντρο Καταπολέμησης Κουνουπιών που εδρεύει στον Προβατά Σερρών επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Ελένη Κωνσταντινίδου, όπου  έγινε παρουσίαση και ενημέρωση από τον  Πρόεδρο του Κέντρου κ. Κωνσταντίνο  Σίμογλου για τη λειτουργία και το έργο που παρέχει.

Ο Περιφερειάρχης κ. Ψωμιάδης δεσμεύθηκε ότι εντός των επόμενων ημερών θα καλέσει στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Ιωάννη Μωυσιάδη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών κ. Κωνσταντίνο Σίμογλου, προκειμένου να εξετάσουν την εξέλιξη του Κέντρου.

Κατά τη συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης συνεχάρη τους υπαλλήλους του Κέντρου Καταπολέμησης Κουνουπιών, οι οποίοι χωρίς οικονομικά οφέλη, μετέβησαν στην Ημαθία και πρόσφεραν τεχνογνωσία και υπηρεσίες στην περιοχή.



Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.