Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΠΑΤΡΟΝ

Αναρτήθηκε: Mar 4, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 962 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια


Σκηνοθεσία/Χορογραφία: Αγγελική Χατζή

Κοστούμια : Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Σκηνικά : Γιάννης Αρβανίτης

Παραγωγή : Frown Tails

Η παράσταση εκτυλίσσεται  σε μια εγκατάσταση από ράφια και πάγκους, κλωστές και υφάσματα. Ο χρόνος κυλά υπό τον ήχο της ραπτομηχανής. Το νεκρικό ή γαμήλιο κοστούμι που ετοιμάζουν οι τρεις μοίρες, για τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες της παράστασης, είναι η κινητήρια δύναμη της αφήγησης. Όταν αυτό ετοιμαστεί, θα σημάνει το τέλος.

  Οι δύο ήρωες ζουν πάντα υπό το βάρος του τέλους. Θέλοντας να παρατείνουν το χρόνο τους, αποπλανούν τις Μοίρες και ξηλώνουν τα κοστούμια. Αυτό είναι το βασικό μοτίβο της παράστασης. 

Μέσα σε ένα σύνολο εικαστικών στοιχείων και κίνησης σκιαγραφείται η πολύπλοκη σχέση  μεταξύ των ηρώων και των Μοιρών.

  Οι ήρωες παλεύουν με αυτό που για τις Μοίρες είναι  αναπότρεπτο, για αυτό που έχουν επιλέξει, το τέλος της ζωής, την οριστική αλλαγή, ενώ η ατμόσφαιρα εντείνεται  κάθε φορά που η κατάσταση γίνεται κρίσιμη.

 

Παίζουν οι :

Ρωξάνη Ζογκανά
P
ierre Margendie
Γιάννης Παυλόπουλος
Δήμητρα Σοφού
Νικόλας Φραγκιουδάκης

 

Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαρτίου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

 

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα από τις 21 Μαρτίου και για ένα μήνα στο χώρο της οδού Παραμυθίας 6 στον Κεραμεικό.

 

Ώρα έναρξης: 21.00

Διάρκεια παράστασης 70'

Τιμές εισητηρίου 10 κανονικό/ 7 φοιτητικό


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.