Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ;;

Αναρτήθηκε: Mar 3, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα προβολές: 1407 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Σύμφωνα με τελευταία ενήμερωσή μας , από πηγή στο υπουργείο ... "παιδείας" , ετοιμάζονται οι πρώτες 20.000 απολύσεις στο χώρο των μονίμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι απολύσεις θα γίνουν με την ευκαιρία των καταργήσεων σχολείων , άρα και οργανικών θέσεων , αφού ισχύει η διάταξη (στην οποία αρχικά είχε αναφερθεί ο Θ.Πάγκαλος) κατά την οποία "δημ. υπάλληλος υπάρχει , όσο υπάρχει η οργανική του θέση". Για την ώρα ο σχεδιασμός προβλέπει την υλοποίηση μέσα στο καλοκαίρι για να περιορίσει στο μίνιμουμ , όποια διαμαρτυρία ...λέμε! Η κατάσταση όμως για την κυβέρνηση είναι πιεστική αφού πρέπει να δείξει έργο απολύσεων ΤΩΡΑ, όπως έχει δεσμευτεί στο μνημόνιο!

Οι συνδικαλιστές του χώρου (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ) καθώς και στελέχη της εκπαίδευσης (σύμβουλοι-προϊστάμενοι κλπ) γνωρίζουν ΟΛΟΙ !
Σιωπούν έχοντας λάβει ανταλλάγματα σχετικά με την προσωπική τους επαγγελματική "επιβίωση" και συνδικαλιστική καλοπέραση , κρατώντας και το προνόμιο για να "σώζουν" από την ανεργία συγκεκριμένους και να καταδικάζουν μη αρεστούς κατά περίπτωση και τοπική ιδιαιτερότητα !
Πηγή: antiprosopeusi.blogspot.com


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.