Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

3ος πανελλήνιος διαδικτυακός εκπαιδευτικός διαγωνισμός ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ

Αναρτήθηκε: Feb 22, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Παιδεία προβολές: 498 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Ο 3ος πανελλήνιος διαδικτυακός εκπαιδευτικός διαγωνισμός ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ, με τίτλο: «Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας» είναι γεγονός!

http://www.diagonismos2011.com


      Πρόκειται για μια εκπαιδευτική διαγωνιστική διαδικασία δημιουργίας διαδικτυακής εργασίας, που θα υλοποιηθεί στο διαδίκτυο και στην τάξη, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ως και τις 22 Οκτωβρίου 2011, οπότε θα ολοκληρωθεί με την απονομή των βραβείων, την πρώτη μέρα του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου ΕΕΕΠ-ΔΤΠΕ «Το ψηφιακό σχολείο», στον Πολυχώρο «Απόλλων», στον Πειραιά.

      Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, με την εποπτεία-καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους,  δικτυακοί επισκέπτες (με αυξημένα επιστημονικά προσόντα) σαν εθελοντές κριτές καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας σαν σχεδιαστές κι επόπτες της όλης διαδικασίας.

      Προτροπή του διαγωνισμού: «Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας» - και  ζητά από τους διαγωνιζόμενους να  αναδείξουν κάτι από τον τόπο τους, που θα ήθελαν να το μάθουν  και οι συμμαθητές τους, ως την άλλη άκρη  της Ελλάδας!

      Καλούνται οι μαθητές κι οι εκπαιδευτικοί τους, με τη βοήθεια των Τεχνολογιών Πληροφορίας κι Επικοινωνίας, να δημιουργήσουν γνώση, να την ταξινομήσουν, να τη μετατρέψουν σε ψηφιακή, να την  αναδείξουν διαμέσου του διαδικτυακού μέσου, να την ξαναμοιραστούν  με άλλους μαθητές!

      Καταληκτική προθεσμία αίτησης συμμετοχής η 31η Μαρτίου 2011.

      Η αίτηση, οι λεπτομέρειες συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό,  στο δικτυακό τόπο: http://www.diagonismos2011.com  


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.