Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Απάντηση για το Γυμνάσιο Γαζώρου

Αναρτήθηκε: Feb 16, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία προβολές: 700 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων , σε ερώτηση του Βουλευτή κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη, για την ενδεχόμενη απόφαση να κλείσει το Γυμνάσιο Γαζώρου. « Η έκδοση Υπουργικών Αποφάσεων που αφορούν στην ίδρυση , κατάργηση , συγχώνευση σχολικών μονάδων γίνεται μετά από πλήρη και επαρκώς εμπεριστατωμένη εισήγηση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης , του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης καθώς και γνωμοδότηση του αρμόδιου οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οποιαδήποτε  αναδιάρθρωση των σχολείων θα γίνει αυστηρά με παιδαγωγικά κριτήρια υπηρετώντας τον μαθητή και την εκπαιδευτική κοινότητα » .

Με την απάντηση αυτή το Υπουργείο Παιδείας στην ουσία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κατάργησης ή συγχώνευσης σχολικών μονάδων που θα στερήσει τους μαθητές της εκπαίδευσης στον τόπο τους και θα ερημώσει την περιφέρεια .

Θα είναι δε η χαριστική βολή για τις ακριτικές περιοχές  οικονομικά , κοινωνικά και πολιτιστικά , που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζονται από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της Πολιτείας . 


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.