Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στο Α. Μητρούσι Σερρών οι μαθητές θερμαίνονται με … λόγια του αέρα.

Αναρτήθηκε: Feb 8, 2011 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Παιδεία προβολές: 514 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» γνωρίζοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές του Α. Μητρουσίου με τη θέρμανση του σχολείου τους κατέθεσε επερώτηση στις 31/1/2011 στο Δημοτικό Συμβούλιο.Η διαβεβαίωση που πήρε ήταν από την Αντιδήμαρχο ήταν: «Το πρόβλημα λύθηκε». Πεισματικά όμως αρνήθηκε η κ. Αντιδήμαρχος να εξηγήσει στο σώμα ποια ήταν η «λύση  που βρέθηκε». Τελικά ήταν να επισκεφτεί το σχολείο και να πει στο Διευθυντή του σχολείου ότι «χρήματα δεν υπάρχουν» και «να φροντίσουν οι γονείς για τα παιδιά τους».

Επειδή χθεσινοί δεν είμαστε, και επειδή είμαστε γνώστες αυτών των προβλημάτων και ότι θα τα συναντούσαμε μπροστά μας αμέσως μετά τις εκλογές με τον «Καλλικράτη» ξέρουμε πολύ καλά και τη λύση τους.

Καλούμε τους γονείς των μαθητών να μη πληρώσουν ούτε ένα € από την τσέπη τους για δαπάνες τις οποίες ήδη έχουν προπληρώσει με τη φορολογία τους στο πολλαπλάσιο στο κράτος.

«Χρήματα δεν υπάρχουν» μόνο όταν υποκύψει ο λαός και δεχτεί να τα πληρώσει. Αν αντιδράσει και αρνηθεί αντιστεκόμενος και μαχητικός τα χρήματα θα βρεθούν με μεγάλη ευκολία. Όπως βρίσκονται για φιέστες, και παρουσιάσεις βιβλίων κατευνασμού των αντιδράσεων που προκαλεί η κρίση και με ευκολία πληρώνει ο δήμος, ή με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία βρίσκει η κυβέρνηση και δίνει απλόχερα στις τράπεζες και στις μεγάλες επιχειρήσεις.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι στο πλευρό των γονέων και θα αγωνιστεί μαζί τους μέχρι την τελική τους νίκη. Τους καλεί να ξεφύγουν από τη λογική των υποσχέσεων «…μέχρι το Μάρτη και μετά βλέπουμε», εξάλλου μετά έρχεται το καλοκαίρι, ή των υποσχέσεων βουλευτών και πλάγιων οδών. Τα χρήματα του πετρελαίου τα έχουμε ήδη πληρωμένα και η παιδεία είναι στα χαρτιά Δωρεάν. Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε και στην πράξη. Ο μόνος τρόπος είναι η συσπείρωση, ο αγώνας και η διάθεση να συγκρουστούμε επιτέλους με τις λογικές που θέλουν να πληρώσουμε για άλλη μια φορά τα κέρδη τους.

 


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.