Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη

Αναρτήθηκε: Oct 27, 2015 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Εκδηλώσεις Πολιτικά προβολές: 303 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της πόλης.
Μετά το πέρας της παρέλασης ο κ. Τζιτζικώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Θεσσαλονικείς παρακολουθήσαμε περήφανοι τη μαθητική νεολαία να παρελαύνει σήμερα. Μια νεολαία όμως, που ενώ αποτελεί το μέλλον της χώρας, σήμερα βρίσκεται μπροστά σε τεράστια αδιέξοδα. Είναι στο χέρι μας να τολμήσουμε, να αλλάξουμε και να δημιουργήσουμε μια οικονομία που θα τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν τα όνειρά τους πράξη, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να φεύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν δουλειά. Να παραμείνουν στην Ελλάδα για να μη χάνει η χώρα τα καλύτερα μυαλά της. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Να δημιουργήσουμε μια οικονομία, που θα παράγει πλούτο, που θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Γι’ αυτό είμαστε όλοι εμείς εδώ. Για να παλέψουμε και να χτίσουμε το αύριο της χώρας μας. Για να τολμήσουμε».

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.