Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Επίσκεψη Νότη Μαριά στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

Αναρτήθηκε: Apr 8, 2015 από serrestv1 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 579 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Τον ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή  Νότη Μαριά υποδέχτηκε στο γραφείο του το πρωί της Μ. Τετάρτης 08.04.2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές του νομού Σερρών.

Ο Γιάννης Μωυσιάδης παρουσίασε αναλυτικά στον κ. Μαριά την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τις ενέργειες που έχουν γίνει ώστε να αντιμετωπιστούν τα μείζονα προβλήματα που έχουν προκληθεί. Παράλληλα, ζήτησε τη συνδρομή του Ευρωβουλευτή με όποιον τρόπο είναι δυνατόν.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Οι πλημμύρες έχουν πλήξει χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης και η αγωνία των αγροτών της Περιφερειακής μας ενότητας είναι μεγάλη. Ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση το αίτημα που θέσαμε ως αναγκαιότητα και αφορά στην εξεύρεση τρόπου ώστε να αποζημιωθούν και οι αγρότες που δεν είχαν  προλάβει να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους και κυρίως να τηρηθεί η δέσμευση ότι δεν θα χάσουν τις ενισχύσεις ενόψει και της νέας ΚΑΠ. Από εκεί και πέρα είναι σαφές πως πρέπει να προχωρήσουν αντιπλημμυρικά έργα στον ποταμό Στρυμόνα, για τα οποία όμως απαιτούνται πολλά χρήματα» δήλωσε μεταξύ άλλων στον Ευρωβουλευτή ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης. 

Από την πλευρά του ο Νότης Μαριάς  εμφανίστηκε διατεθειμένος να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί από τη θέση του Ευρωβουλευτή, δηλώνοντας πως ήδη έχει υποβάλει σχετική ερώτηση για τις πλημμύρες στις Σέρρες και στα Τενάγη Φιλίππων. Ο κ. Μαριάς τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια καταστροφή και θα πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να στηριχθεί και σε επίπεδο Ε.Ε.  

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.